Търсите перфектната пелена?

Вече може да я имате. – Пелените за еднократна употреба с марка Nannys се завръщат с пълна сила на Българския пазар. Представени от техния премиум продукт Nannys Flexicare те са пелени от ново поколение:

  • Елегатно Тънка пелена за спокойствие и игра през деня

НАНИС ФЛЕКСИКЕЪР е пелена с изцяло изтънен профил, без компромис с действието. Елентно присвита между крачетата, тази пелена носи удобство и комфорт на бебето във всяко негово положение, независимо дали лежи, седи, лази или прохожда.

  • Дългочасово Суха пелена за спокойна и комфортна нощ

Пеланата НАНИС ФЛЕКСИКЕЪР е най-луксозното производство на НАНИС. Изработена от висококачествени материали за отлично абсорбиране без протичане, тя бързо поема влагата в себе си и я разпределя навътре. Дългочасовата сухота ви усигурява една спокойна нощ.

  • Двустранно Еластична система за самонапасване (кръстче + коремче)

Коремчето на вашето бебе постоянно променя обема си спрямо хранителния му режим и добрата пелена трябва едновременно да е добре прилепнала, без да създава усещане за стягане. Пелената НАНИС ФЛЕКСИКЕЪР има най-добрата система за постоянно самонапасване по тялото на бебето.

  • Грижовно Мека дишаща материя на горния слой.

Приемайки пелената като първото бельо на бебето, НАНИС ФЛЕКСИКЕЪР подхождат изключително внимателно при избора на материя за допир с бебешката кожа. Мека, нежна и глатка са първите впечатления, когато я докоснете. Много близка до усещането на чистия памук, материя е изградена от пори, които позволята свободното цуркулиране на въздуха около кожата.

С пелените Nannys Flexicare освен изключителен комфорт за през деня и през нощта, Вие получавате още:

  • пълна гама от седем удобни размера за оптимален избор до края на употребата им.
  • удобството на малките пакети с цел оптимално запазване на бактериална чистота.
  • гаранцията на продукт, произведен в Европа, под стриктния контрол на европейските норми.

 

Пелените за еднократна употреба Nannys Flexicare се предлагат на българския пазар от фирма Джоло Трейдинг ООД, дистрибутират се от БЕБЕЛАН и се продават в специализираните бебешки магазини, дрогерии и аптеки.